woensdag 6 april 2011

Bib-aan-huis

De bibliotheek heeft lectuur, muziek en films die je aangrijpen. En afstand is geen drempel meer om er van te genieten! Wie moeilijk zelf naar de bibliotheek kan komen, kan immers een beroep doen op de dienst Bib-aan-huis van de bibliotheek. Bib-aan-huis werkt met vrijwilligers aan wie je jouw bibliotheekboodschappen kunt toevertrouwen. Hierdoor kan je alle materialen uit de bibliotheek ontlenen: boeken, tijdschriften, cd’s, dvd’s…

Het werkt heel makkelijk. Een medewerker komt bij je langs en bespreekt je bibliotheekwensen. Je kan thuis ook je keuze maken via onze catalogus op het internet. Op de afgesproken dag krijg je de boeken, cd’s of films thuisbezorgd. Ook als je ogen niet goed meer meewillen of als lezen moeilijker wordt, kan je blijven lezen!

Denk je dat Bib-aan-huis iets voor jou is of voor iemand uit je naaste omgeving? Aarzel niet om ons te contacteren! Bel ons op 056/43 35 40. We komen bij je langs om de nodige praktische afspraken te maken. Bib-aan-huis is gratis voor leden van de bibliotheek. Het jaarlijks lidgeld is 5 euro (4 euro voor 55+). Boeken en strips lenen is gratis; voor cd’s en dvd’s is er een beperkt leengeld. Gebruikers van Bib-aan-huis kunnen genieten van een dubbele uitleentermijn.

0 reactie(s):